Gündem

Bakan Uraloğlu’nun 44 Bin TL’lik Ayakkabısı Tepkilere Yol Açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Rize’deki sel felaketi incelemeleri sırasında giydiği 44 bin TL değerindeki ayakkabı sosyal medyada büyük tepki çekti. Bakan’ın lüks yaşam tarzı eleştirilerin odağı oldu.

Paylaşan

on

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize’deki sel felaketi incelemeleri sırasında giydiği 44 bin TL değerindeki ayakkabıyla gündeme geldi. Bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

44 Bin TL’lik Ayakkabı Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Birgün gazetesi muhabiri İsmail Arı’nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta Bakan Uraloğlu’nun giydiği ayakkabının fiyatı ortaya çıktı: 44 bin TL. Bu rakam, iki asgari ücrete denk geliyor. Paylaşımın ardından, Bakan’ın pahalı ayakkabısı hakkında çok sayıda eleştiri geldi.

Eleştirilerin Hedefi Bakan Uraloğlu Oldu

Sosyal medya kullanıcıları, “Çarık giyecek hali yoktu ya, itibardan ayakkabıdan tasarruf olmaz”, “Millet çocuğuna beslenme koyamıyor, bakan 44 bin liralık ayakkabıyla geziyor”, “Oy veren asgari ücretli 2 ay çalışacak bu ayakkabıyı alabilmek için”, “Halk sefaletle uğraşırken sizin 44 bin liralık ayakkabı giymeniz bir müslümana yakışıyor mu?”, “Emeklinin 3 maaşını ayağına giyen halden anlar mı?” gibi yorumlarda bulundu. Bu tepkiler, Bakan Uraloğlu’nun lüks yaşam tarzına dikkat çekti.

Lüks Araçla Hız Yapması da Eleştirilmişti

Ayrıca, Bakan Uraloğlu’nun geçtiğimiz haftalarda süper lüks Audi marka aracıyla hız yaptığı da hatırlatıldı. Bu olay da kamuoyunda olumsuz tepkiler toplamıştı. Doğrusu, bu olaylar Bakan’ın kamuoyu algısını olumsuz etkiledi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Çok Okunanlar

Exit mobile version