Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Filenin Sultanları’ndan Vodafone Kutlamasında Olimpiyat Hedefi ve Heyecan Verici Bir Yaz Vaadi

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem Dündar ve başarılı liberosu Gizem Örge, Vodafone’un voleybol sponsorluğu kutlama yemeğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın önemli oyuncuları, hem yaklaşan hedeflere hem de Türk voleyboluna verdikleri destekten dolayı Vodafone’a teşekkürlerini dile getirdi.

Kaptan Eda Erdem Dündar, takım arkadaşlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bugün burada takım arkadaşlarımla birlikte olduğum için gerçekten çok mutluyum. Yazın bıraktığım yerden devam ettiğinizi hissedebiliyorum. Herkesi görmek çok güzel. Burada voleybol ailesiyle bir arada olmak çok keyifli. Vodafone zaten düzenli olarak bizleri bu şekilde ağırlıyor. Her zaman değerli olduğumuzu hissettiriyor. Buradan da Engin Bey’e tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum takımımız adına çok güzel bir ortam var,” şeklinde konuştu. Milli Takım’ın başarısında Vodafone’un desteğinin önemine vurgu yapan Dündar, takımın yaz aylarındaki hedeflerine de değindi. Milletler Ligi’nin Türkiye ayağında ev sahibi olmanın mutluluğunu ifade eden deneyimli oyuncu, “Evde oynamak her zaman çok değerli. Çok güzel bir duygu. Başkanımızın yıllardır zaten stadyumda bir voleybol maçı oynama fikri hayali vardı. Umarım bu yaz o gerçekleşir. Hepimiz için de unutulmaz bir anı ve hatıra olur. Önümüzdeki yaz hedefler dediğim gibi çok önemli. Olimpiyat biletini tabii ki de almak istiyoruz. Yaz keyifli geçecek, biraz zorlu ve yorucu geçecek ama inanıyorum. Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı olarak yine zirveyi zorlayan bir takım olacağız,” dedi.

Takımın başarılı liberosu Gizem Örge de Vodafone’un desteğinin önemine dikkat çekti. Örge, “Vodafone’un desteği bizim için çok önemli. Türk voleybolu açısından hem milli takım hem ligimize. Gerçekten bir seviye atlatıyor. Biz de bununla birlikte daha iyi işler başarmaya çalışıyoruz. Ligimiz tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzde de çok yoğun bir yaz bizi bekliyor yine. İstanbul’da olacak Avrupa Şampiyonası için çok heyecanlıyız. O yüzden inanılmaz bir altın yaz diliyorum tekrardan ülkemize. Türk voleybol seyircimizi, halkımızı voleybola doyuracağımız çok keyifli bir yaz olacağımızı düşünüyorum. İnşallah başarımızı devam ettireceğimiz bir yaz olur,” şeklinde konuştu. Örge, yaklaşan Avrupa Şampiyonası için duydukları heyecanı dile getirerek, voleybolseverlere unutulmaz bir yaz vaat etti.

Haberde ayrıca, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşanan vefat haberi de yer aldı. Yaklaşık bir metre derinliğinde su dolu inşaat temeline düşerek boğulan Ömer (5) ve İsmail Sert (3) kardeşlerin toprağa verildiği bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Habertürk

Exit mobile version