Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Nazilli’de Feci Kaza: Kamyon Damperinin Altında Kalan 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda, tamir edilmeye çalışılan bir kamyonun damperinin aniden düşmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Olay, Nazilli Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir oto tamirhanesinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 17.00 sıralarında Nazilli Sanayi Sitesi, F-3 Blok’ta bulunan bir oto tamirhanesinde gerçekleşti. 35 FA 0321 plakalı kamyonun sahibi Sinan Konakçı (26), aracındaki damper arızası nedeniyle tamir için iş yeri sahibi Muhammet Gündüz’e (52) ait tamirhaneye başvurdu. Gündüz, kamyonun damperini kaldırarak tamir işlemlerine başladı. Ancak, talihsiz bir şekilde damper aniden düştü. Damperin altında kalan Muhammet Gündüz, Sinan Konakçı ve iş yeri sahibinin oğlu Berke Gündüz (23) ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, bir forklift yardımıyla damperi kaldırarak yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Ancak, yapılan incelemede Muhammet Gündüz ve Sinan Konakçı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Berke Gündüz ise Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gündüz’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden Muhammet Gündüz ve Sinan Konakçı’nın cenazeleri otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada, Diyarbakır merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonlarında gözaltına alınan 18 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Kaynak: Habertürk

Exit mobile version