Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Sneijder’den Galatasaray’ın Juventus Zaferine Övgü: “Güzel Bir Kartvizit”

Galatasaray’ın unutulmaz yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’a karşı elde ettiği 5-2’lik tarihi galibiyetini Hollanda’da yayın yapan Ziggo kanalında değerlendirdi. Sneijder, Galatasaray’ın Avrupa sahnesinde kendisini kanıtlaması açısından bu galibiyetin önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, tur için henüz her şeyin bitmediğini ve rövanş maçında her sonucun mümkün olduğunu belirtti.

Sneijder, maçın hakem kararlarına da değinerek, Juventuslu McKennie’nin Sallai’ye yaptığı hareketin kırmızı kart olması gerektiğini savundu. VAR’ın bu pozisyonda müdahale etmemesini garip bulduğunu ifade eden Sneijder, “Alman VAR, Hollandalı hakem. Kötü bir kombinasyon,” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ı ve taraftarlarını tebrik eden Sneijder, “Gala’nın yıllardır Türk liginin lideri olduğunu hep söylemişimdir. Ama şimdi Avrupa’da da bunu başarmalı. Bence bu güzel bir kartvizit,” dedi. Takımın maç boyunca pes etmeden oynamaya devam ettiğini belirten Sneijder, rövanş maçının zorlu geçeceğini de sözlerine ekledi.

Noa Lang’in performansını da değerlendiren Sneijder, iki gol atmasına rağmen maç boyunca zaman zaman görünmez kaldığını ifade etti. Ancak Sneijder, “Ama böyle bir maçtan sonra bunun bir önemi kalmaz. 5-2 kazandın, iki gol attın,” diyerek Lang’in performansının galibiyetin gölgesinde kaldığını belirtti. Sneijder, yarın Napoli’de tüm gazetelerin Noa Lang’in performansını öveceğini de esprili bir dille ifade etti.

Sneijder’in yorumları, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırırken, takımın Avrupa’daki başarısının devamı için umutları artırdı. Rövanş maçı merakla beklenirken, Sneijder’in değerlendirmeleri, maçın analizine farklı bir boyut kazandırdı.

**Kaynak:** Habertürk

Exit mobile version