Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Beşiktaş’ta Göztepe Maçı Öncesi Orta Sahada Değişim Sinyalleri: Ndidi Dönüyor mu?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in yaklaşan Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Sergen Yalçın’ın orta saha tercihi merak konusu oldu. Takımın önemli oyuncularından Wilfred Ndidi’nin Göztepe karşılaşmasında ilk 11’e dönme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Nijeryalı futbolcu, babasının vefatı nedeniyle ülkesine gitmiş ve Başakşehir maçında forma giyememişti. Cenaze töreninin ardından İstanbul’a dönen Ndidi, takımla çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncunun yokluğunda Başakşehir karşısında yeni transfer Kristjan Asllani ilk 11’de görev yapmıştı. Ancak Göztepe maçı öncesinde Ndidi’nin durumu teknik heyetin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, son idmanlardaki performansı değerlendirerek orta saha için kararını verecek.

Öte yandan, özel izinle Almanya’ya giden genç sağ bek Taylan Bulut da takıma geri döndü. Bulut, son iki maçta kadroda yer almamıştı. Ancak Göztepe maçı öncesinde takımla çalışmalara başlaması, teknik direktör Yalçın’ın kadro tercihini etkileyebilir. Şu an için sağ bekte Amir Murillo’nun ilk 11’de başlaması bekleniyor. Ancak Taylan Bulut’un performansı ve teknik direktörün taktiksel tercihleri, bu beklentiyi değiştirebilir.

Beşiktaş cephesinde Göztepe maçı öncesi moraller yerinde. Takım, hem Ndidi’nin dönüşüyle güç kazanırken hem de diğer oyuncuların performansıyla teknik direktör Yalçın’ın elini güçlendiriyor. Göztepe maçı, Beşiktaş için ligdeki konumunu güçlendirmek adına kritik bir öneme sahip. Teknik direktör Yalçın’ın maç stratejisi ve oyuncu tercihleri, karşılaşmanın sonucunu doğrudan etkileyecek.

Beşiktaş’ın Göztepe maçı kadrosu ve ilk 11’i, maç günü netleşecek. Ancak Ndidi’nin durumu ve Taylan Bulut’un geri dönüşü, maç öncesi en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımın Göztepe karşısında başarılı bir performans sergileyerek galibiyetle ayrılmasını umut ediyor.

Kaynak: Habertürk

Exit mobile version