Akşam saatlerinde Niğde-Bor kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, saat 20:00 sularında, Cemil Burak Toker yönetimindeki otomobilin, aynı yönde seyir halinde olan Adil S. idaresindeki TIR’a çarpmasıyla gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, çarpmanın etkisiyle otomobil TIR’ın dorsesinin altına girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan otomobil sürücüsü Cemil Burak Toker’in, sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede hayatını kaybettiği belirlendi.
Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Toker’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. İtfaiye ekipleri, Toker’i sıkıştığı yerden kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Kurtarma çalışmaları tamamlandıktan sonra, Toker’in cansız bedeni morga kaldırıldı.
Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazanın neden meydana geldiğiyle ilgili soruşturma başlatan polis, TIR sürücüsü Adil S.’nin ifadesini aldı. Kaza sonrası trafik akışı bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve kazanın nedeni, detayları ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Kazada hayatını kaybeden Cemil Burak Toker’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Kazanın ardından, yetkililer bölgedeki trafik güvenliği önlemlerinin artırılması ve benzer kazaların önüne geçilmesi için çalışmaların yapılacağını belirtti. Sürücülerin trafik kurallarına uyması ve özellikle gece sürüşlerinde dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha vurgulandı. Kazanın ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri, kazayla ilgili detaylı incelemelerde bulunarak, kazanın nedenini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
[Kaynak: Habertürk, https://www.haberturk.com/nigdede-tira-arkadan-carpan-otomobilin-surucusu-oldu-3865267]
