Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Adana’da Yürek Yakan Yangın: Yalnız Yaşayan Adam Evinde Ölü Bulundu

Adana’nın Sarıcalar Mahallesi’nde meydana gelen yangın, yürekleri dağladı. Kocapınar Caddesi’nde yalnız yaşayan Cahit Tanıl’ın iki katlı evinde gece yarısı çıkan yangında, Tanıl hayatını kaybetti. Olay, mahalle sakinlerinin alevleri fark etmesiyle ortaya çıktı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yangın Kontrol Altına Alındı, Acı Sonla Karşılaşıldı

Kısa sürede evin tamamını saran alevlere itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, ekiplerin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, soğutma çalışmalarının ardından yapılan incelemede, Cahit Tanıl’ın cansız bedenine ulaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Tanıl’ın cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, yangının kesin nedenini tespit etmek için detaylı bir inceleme yapacaklarını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adana’da Nehirde Yaşanan Kurtarma Operasyonu

Bu acı haberin yanı sıra, Adana’da yaşanan bir başka olayda ise can pazarı yaşandı. Tarihi Taşköprü civarında Seyhan Nehri’nde balon dizmek için kayıkla açılan iki kişi, akıntıya kapıldı. Zor anlar yaşayan kadın ve erkek, el ele tutuşarak yardım bekledi. Olay yerine gelen sualtı polisi ve itfaiye ekipleri, her iki vatandaşı da kurtarmayı başardı. Kurtarma operasyonu sırasında yaşananlar, nefesleri kesti.

Adana’da yaşanan bu iki farklı olay, kentte hüzün ve sevinci bir arada yaşattı. Yetkililer, her iki olayla ilgili de soruşturmaların devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: İHA

Exit mobile version