Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Kadıköy’de İnşaat Faciası: İSKİ Ana Su Borusu Patladı, Sokak Göle Döndü!

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde meydana gelen olayda, bir inşaat çalışması sırasında İSKİ’ye ait ana su borusu patladı. Patlama sonucu fışkıran sular, çevredeki binaların yüksekliğini aşarak mahallede büyük paniğe neden oldu.

Olay, Kadıköy’de bir inşaat alanında yapılan kazı çalışmaları sırasında gerçekleşti. İHA’da yer alan habere göre, kazı çalışmaları sırasında İSKİ’ye ait ana su borusu hasar gördü ve basıncın etkisiyle patladı. Patlamayla birlikte fışkıran suyun yüksekliği, kısa sürede 5 katlı apartmanların boyuna ulaştı. Sokak adeta göle dönerken, tazyikli su çevredeki binaların balkon ve pencerelerine kadar ulaştı.

Olay yerine hızla İSKİ ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik amacıyla sokağı trafiğe kapatırken, İSKİ görevlileri ana hattaki suyu kesmek için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesiyle suyun akışı durduruldu. Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bu arada, İsrail ordusunun Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Dahiye bölgesine yeni hava saldırıları düzenlediği ve İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarının üçüncü gününde devam ettiği bilgisi de ajanslardan duyuruldu.

Kadıköy’deki su borusu patlaması, bölge halkında büyük endişeye neden olurken, İSKİ ekipleri hasar tespit ve onarım çalışmalarına başladı. Olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Kaynak: Habertürk

Exit mobile version