Burdur’un Gölhisar ilçesinde meydana gelen elim bir trafik kazası, genç bir kadının hayatına mal oldu. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda gerçekleşti. 22 yaşındaki Goncagül Kara’nın kullandığı motosiklet, M.E. yönetimindeki bir kamyonetle çarpıştı.
Demirören Haber Ajansı’nın haberine göre, kazada ağır yaralanan Goncagül Kara, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Kara, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç yaşta yaşamını yitiren Goncagül Kara’nın vefatı, sevenlerini yasa boğdu.
Goncagül Kara’nın cenazesi, bugün memleketi olan Altınyayla ilçesi Kızılyaka köyünde toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları, genç yaşta kaybettikleri sevdiklerinin acısıyla başa çıkmaya çalışıyor.
Bu acı haberin yanı sıra, Van’ın Edremit ilçesinde yaşanan bir olay da gündeme geldi. Bir velinin, çocuğuna kartopu attığı iddiasıyla 8 yaşındaki bir öğrenciyi okul koridorunda darp ettiği öğrenildi. Küçük çocukların gözü önünde gerçekleşen şiddet anları, okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bu üzücü olay, eğitim kurumlarında şiddetin kabul edilemez olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Kazada hayatını kaybeden Goncagül Kara’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır.
