Türkiye Süper Ligi’nin 26. haftasında oynanacak olan Trabzonspor – Çaykur Rizespor karşılaşmasının başlama saatinde değişiklik yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, müsabakanın başlama saati ileri bir tarihe çekildi. Daha önce 14 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Papara Park’ta oynanacağı duyurulan maç, artık aynı gün saat 20.00’de başlayacak.
Bu değişiklik, futbolseverler için maç planlamalarını etkileyebilir. Özellikle maçın yayın saati ve stadyuma gitmeyi planlayan taraftarların bu yeni saat düzenlemesini dikkate alması gerekiyor. TFF’nin bu kararı, maçın yayın programları veya diğer organizasyonel gereklilikler çerçevesinde alınmış olabilir. Ancak, resmi bir açıklama yapılmadığı için, değişikliğin nedeni henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.
Öte yandan, spor gündemini etkileyen bir diğer önemli gelişme de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik ‘yolsuzluk’ iddiasıyla açılan dava oldu. Davada, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 105’i tutuklu 402 sanık, ikinci kez Silivri’de hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesinde, avukatlar ve adliye personeli arasında salon önünde gerginlik yaşandığı bilgisi geldi.
Bu kritik dava, siyasi ve hukuki çevrelerde yakından takip ediliyor. Davanın seyrinin, hem siyasi arenada hem de kamuoyunda önemli yankıları olması bekleniyor. Gelişmeler, kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam edecek. Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçındaki saat değişikliği ve İBB davası, Türkiye gündeminin öne çıkan başlıkları olarak dikkat çekiyor. Futbolseverler ve kamuoyu, bu gelişmelerin detaylarını ve sonuçlarını merakla bekliyor.
**Kaynak:** Habertürk
