Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

Bitlis’te Feci Kaza: Anne, Baba ve 6 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti, Ağabeyin Tedavisi Devam Ediyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, bir aile yok oldu. Tatvan-Van kara yolunda TIR’a arkadan çarpan otomobilde bulunan Nazmi Adsız (59) ve eşi Zehra Adsız (31) olay yerinde yaşamını yitirirken, 6 aylık bebekleri F.A. da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin 4 yaşındaki diğer çocuğu ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, 16.00 sıralarında Tatvan-Van kara yolunun Alacabük köyü yakınlarında meydana geldi. Nazmi Adsız’ın kullandığı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Nazmi Adsız ve eşi Zehra Adsız’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan TIR şoförü ve otomobilde bulunan diğer 3 kişi, ambulanslarla Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 3’ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, minik F.A. da tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ailenin acı kaybı, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Kazanın ardından hayatını kaybeden Nazmi ve Zehra Adsız çiftinin cenazeleri, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedeni araştırılıyor. Yetkililer, kazanın oluş şekli ve sorumlularının tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. Kazada yaralanan diğer kişilerin tedavileri ise devam ediyor.

Öte yandan, aynı saatlerde Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler de dikkat çekiyor. İran’ın ABD ve İsrail’e yönelik misilleme saldırıları kapsamında fırlattığı füzeler, Hayfa semalarında görüntülendi. Kentte siren sesleri duyulurken, hava savunma sistemleri füzeleri etkisiz hale getirmeye çalıştı. Ancak bu haberin, Tatvan’daki acı olayla doğrudan bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Kaynak: Habertürk

Exit mobile version