Site icon Ticaret Haber | Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri

İstanbul Beyoğlu’nda Yangın Faciası: 2 Yaşında Bebek Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen yangın, yürekleri dağladı. Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Ufak Köprü Sokak’ta bulunan 2 katlı bir binada çıkan yangında, 2 yaşında bir bebek hayatını kaybetti. Olay, saat 06.00 sıralarında gerçekleşti.

İHA ve DHA’da yer alan bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle binanın giriş katında alevler yükseldi. Çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı etkisi altına aldı. Alevleri ve yoğun dumanı gören mahalle sakinleri, durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden ekipler, yangına müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesiyle binada mahsur kalan biri kadın olmak üzere 2 kişi kurtarıldı. Ancak, yangın sırasında alevlerin arasında kalan 2 yaşındaki bebek, yaşamını yitirdi. Bebeğin cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürme çalışmalarını tamamladı. Soğutma çalışmalarının ardından olay yeri inceleme ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Yangının kesin nedeni, yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Öte yandan, aynı gün Osmaniye’de meydana gelen bir olayda ise, yüksek gerilim hattında bakım ve onarım çalışması yapan iki işçi, metrelerce yükseklikte tehlikeli bir çalışma gerçekleştirdi. İşçilerin cep telefonuyla çekilen görüntüleri, onların adeta ip cambazlarını aratmayan görüntüler sergilediğini ortaya koydu.

Exit mobile version