Beşiktaş Kasımpaşa Maçına Hazır: Sergen Yalçın Taktik Çalışmalarla Hazırlıkları Tamamladı
Beşiktaş, Kasımpaşa Karşısında Galibiyet Hedefliyor
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Beşiktaş, bu kritik karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla maç gününe hazırlandı. Habertürk'te yer alan habere göre, antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.
Isınma koşuları ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan antrenman, taktiksel çalışmalarla devam etti. Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularına Kasımpaşa maçına yönelik taktiksel detaylar üzerinde durdu. Oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlenirken, galibiyet için kenetlendikleri belirtildi. Antrenmanın ardından Beşiktaş kafilesi, maç için kampa girdi.
Depremzede Kadınlardan Anlamlı Proje
Bu arada, Hatay'da Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı (HTGV) tarafından açılan bir lokanta, depremzede kadınlara umut oldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, lokantada istihdam edilen 10 depremzede kadın, hem gelir elde ediyor hem de öğrencilere burs verilmesini sağlıyor. Bu anlamlı proje, depremzedelerin yaralarını sarmasına destek olurken, topluma örnek teşkil ediyor.
Maç Öncesi Hazırlıklar Tamamlandı
Beşiktaş, Kasımpaşa maçı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Teknik ekip ve oyuncular, galibiyet için kenetlenmiş durumda. Taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmayarak, maça büyük ilgi gösteriyor. Maçın heyecanla beklenirken, Beşiktaş'ın sahada nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.
Beşiktaş cephesinde morallerin yüksek olduğu ve Kasımpaşa karşısında galibiyetten başka bir sonuç düşünülmediği belirtiliyor. Takımın teknik ve taktiksel hazırlıklarını tamamlaması, taraftarlar arasında da umut yarattı. Maç günü, Beşiktaş'ın performansı merakla bekleniyor.
Kaynak: Habertürk