Şanlıurfa’da Trafik Kazası: Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir uzman çavuş hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. İHA'nın haberine göre, kaza Siverek ilçesinde gerçekleşti. Siverek Bucak Karakolu'nda görevli Uzman Çavuş K.Y. idaresindeki araç, Adıyaman istikametinden Siverek yönüne seyir halindeyken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi.
Kazada, sürücü K.Y. ve araçta bulunan Uzman Çavuş Mehmet Yıldız ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü K.Y.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Yıldız için Siverek Devlet Hastanesi'nde bir tören düzenlendi. Törende, Yıldız'ın naaşı memleketi Afyon'a uğurlandı. Bu acı haber, bölgedeki güvenlik güçlerini ve sevenlerini derinden üzdü.
Öte yandan, aynı günlerde kuş gözlemcileri için sevindirici bir gelişme yaşandı. Kuş çeşitliliği bakımından zengin kentlerden Gaziantep'te ilk kez görülen "takkeli cılıbıt" kuşu, Türkiye'de kaydedilen 504. tür oldu. Bu önemli gelişme, Anadolu Ajansı tarafından duyuruldu.
Siverek ilçesindeki trafik kazası, bölgedeki güvenlik güçlerinin zorlu görevleri sırasında karşılaştıkları riskleri bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, kazanın nedenlerini araştırırken, yaralı sürücünün sağlık durumunun yakından takip edildiği belirtildi.
Bu üzücü olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha hatırlatırken, hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Yıldız'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralı sürücüye de acil şifalar dileriz.
Kaynak: İHA, AA