Konya’da Feci Kaza: Antalya’dan Gelen Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 Yaralının Durumu Ağır

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Antalya'dan Konya istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı, yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, Madenli Mahallesi yakınlarında, henüz sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen yolcu otobüsünün sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Kazanın ardından Seydişehir Kaymakamlığı ve diğer yetkililer olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazanın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, otobüsün teknik durumu, sürücünün sağlık durumu ve kaza anındaki hava koşulları gibi faktörler incelenecek. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Yaralıların tedavileri devam ederken, yetkililer tarafından yapılan açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiği ve gerekli tüm tıbbi desteklerin sağlandığı belirtildi. Kaza ile ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Bu üzücü olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha hatırlatırken, yetkililer vatandaşları trafik kurallarına uymaya ve dikkatli olmaya çağırdı. Kazada yaralananlara acil şifalar dilerken, hayatını kaybeden olmamasının sevindirici olduğu belirtildi.

Kaynak: TRT Haber

Benzer Videolar