TIR’ını Tamir Ederken Kalp Krizi Geçiren Gürcü Sürücü Hayatını Kaybetti
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, Gürcistan uyruklu TIR şoförü Vakhtang Mskhaladze, aracını tamir ederken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Olay, saat 16.00 sıralarında Nenehatun rampaları mevkisinde gerçekleşti.
Vakhtang Mskhaladze, Pasinler ilçesindeki bir fabrikadan bims yükledikten sonra Gürcistan'a gitmek üzere UU-522-QU plakalı TIR'ıyla yola çıktı. Ancak hareket ettikten yaklaşık 20 dakika sonra, TIR'ında arıza meydana geldi. Arızayı gidermek için kupayı açan Mskhaladze, patlayan bir hortumu değiştirmeye başladı. Tamir sırasında aniden rahatsızlanan Mskhaladze, yere yığıldı.
Mskhaladze'nin yerde hareketsiz yattığını, aynı firmada çalışan ve arkasından gelen başka bir TIR şoförü fark etti. Durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Mskhaladze'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mskhaladze'nin kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde duruluyor.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mskhaladze'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi sonuçları beklendiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu arada, Ankara-Katar seferi sırasında düşen helikopterde şehit olan ASELSAN teknisyenleri Süleyman Cemre Kahraman ve İsmail Enes Can için Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenleniyor.