Tavşanlı’da Feci Kaza: Şarampole Uçan Otomobilde 2 Ölü, 1 Yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Feci kaza, Tavşanlı-Tunçbilek kara yolunda yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 60 yaşındaki İsmail Kıvrak'ın kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede sürücü İsmail Kıvrak ve otomobilde yolcu olarak bulunan 71 yaşındaki Fatma Kıvrak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Kısmet Kıvrak ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının tedavisi devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden İsmail Kıvrak ve Fatma Kıvrak'ın cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kaza nedeniyle Tavşanlı-Tunçbilek kara yolunda ulaşım bir süreliğine aksadı.

Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürürken, olası trafik kazalarının önüne geçmek için sürücülerin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle kış aylarında yol koşullarının daha da zorlaşması nedeniyle, sürücülerin hızlarını düşürmeleri ve araçlarının bakımlarını düzenli olarak yaptırmaları büyük önem taşıyor. Bu tür kazaların önüne geçmek için trafik güvenliği bilincinin artırılması ve denetimlerin sıklaştırılması da büyük önem taşıyor.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralıya acil şifalar dileriz.

Kaynak: Habertürk

Benzer Videolar