Düzce’de Yangın: Koçyazı Mahallesi’nde Ahşap Ev Kül Oldu

Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde meydana gelen yangın, bölge sakinlerini alarma geçirdi. 2291 Sokak'ta bulunan ve H.M'ye ait olduğu öğrenilen tek katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangının şiddetiyle ahşap ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı tespit edildi. Bu durum, olası can kayıplarının önüne geçilmesi açısından sevindirici bir gelişme oldu.

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış sebebi ve hasar tespiti için çalışmalar devam ediyor. Olay yeri inceleme ekipleri, yangının nedenini belirlemek amacıyla delil toplama çalışmalarına başladı. Yangının kesin nedeni, yapılacak detaylı incelemelerin ardından açıklığa kavuşacak.

Düzce Belediyesi ve ilgili kurumlar, yangından etkilenen vatandaşlara destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın sonrası mağdur olan H.M'ye yardım eli uzatılması ve gerekli desteklerin sağlanması için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki komşular da yangınzedelere destek olmak için seferber oldu.

Yangın, Düzce'de büyük üzüntüye neden olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ve can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için vatandaşları tedbirli olmaya ve yangın güvenliği konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Yangın soruşturması devam ederken, gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak: TRT Haber

Benzer Videolar