Denizli’de Kıraathane İşletmecisi Evinde Ölü Bulundu: Kalp Ameliyatı Geçirmişti
Denizli'nin Buldan ilçesinde kıraathane işletmecisi Atilla Sarıkaya (59), evinde ölü bulundu. Olay, Yeni Mahalle'de meydana geldi. Sarıkaya'ya ulaşamayan yakınları, işletmenin üst katındaki evine girdi. Eve giren yakınları, Sarıkaya'yı mutfakta hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sarıkaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Yapılan ilk incelemelerde şüpheli bir duruma rastlanmadığı öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olan Atilla Sarıkaya'nın geçmiş yıllarda kalp ameliyatı geçirdiği bilgisi edinildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Sarıkaya'nın ölümü ilçede üzüntüyle karşılandı. Buldan'da sevilen bir esnaf olan Sarıkaya'nın vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sarıkaya'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.
Bu arada, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü farklı bir soruşturma kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi ile birlikte 57 kişi gözaltına alındı. Gözaltı kararı verilen 4 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor. Bu olayın, Denizli'deki olayla doğrudan bir bağlantısı bulunmamaktadır. Ancak haberin akışında, okuyucunun dikkatini çekebilecek bir gelişme olarak belirtilmesi uygun görülmüştür.
Atilla Sarıkaya'nın ani vefatı, Buldan ilçesinde derin bir üzüntü yarattı. Sevenleri, Sarıkaya'yı saygı ve sevgiyle anıyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.
Kaynak: Habertürk