Nevşehir’de Feci Kaza: Tır ile Otomobil Çarpıştı, 2 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

Nevşehir-Gülşehir Karayolu'nda meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, 2 yaşındaki bir bebek yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, B.Y. yönetimindeki otomobil, Yüksel M. idaresindeki tırı sollamak isterken dorseye çarptı. Kaza, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık, jandarma ve polis ekipleri, kazaya müdahale etti. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde, otomobil sürücüsü Y.M. ile eşi D.N.Y.'nin yaralandığı tespit edildi. Ancak, annesinin kucağında bulunan 2 yaşındaki E.Y.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, minik E.Y.'nin cansız bedeni de incelemelerin ardından morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tır sürücüsü Yüksel M., yaşananları şu şekilde anlattı: "Ben kendi şeridimde ilerliyordum ve araç arkamdan geliyordu. Sanırım sola doğru kontrolünü kaybetti, fazla kaçtı. Sonra sağa toparlamaya çalıştı. Tekrar sola manevra yapmaya çalışırken, aracının sağ tarafı benim sol arka köşeme çarptı."

Bu elim kaza, bölgede derin bir üzüntüye yol açtı. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak: Habertürk

Benzer Videolar