Gümüşhane’de Feci Kaza: Öğretmen Servisi ile Otomobil Çarpıştı, 1 Ölü, 9 Yaralı

Gümüşhane'de Korkunç Kaza: Öğretmen Servisi ile Otomobil Çarpıştı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybederken, dokuz kişi yaralandı. Olay, ilçeye bağlı Balkaya köyü mevkisinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, N.A. yönetimindeki otomobil ile A.D. idaresindeki öğretmenleri taşıyan servis minibüsü çarpıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde, otomobilde yolcu olarak bulunan 47 yaşındaki Ulviya Çoban'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, her iki araçta bulunan 9 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Kelkit Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazanın nedeni ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik normale döndü.

Yetkililer, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemlerini artıracaklarını ve benzer olayların önüne geçmek için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Kazada hayatını kaybeden Ulviya Çoban'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileriz.

Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna detaylı bilgiler, soruşturmanın tamamlanmasının ardından paylaşılacaktır.

Kaynak: TRT Haber

Benzer Videolar