Galatasaray HDI Sigorta Efeler Ligi’nde Finale Yükseldi! Rakip Ziraat Bankkart
Galatasaray HDI Sigorta, SMS Grup Efeler Ligi play-off serisi 1-4 etabının ikinci maçında Halkbank'ı 3-0 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti ve adını finale yazdırdı. Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk için Spor Toto'yu eleyen Ziraat Bankkart ile karşılaşacak.
Karşılaşma, Galatasaray HDI Sigorta'nın üstün oyunuyla sonuçlandı. Maç boyunca etkili bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar, Halkbank'a set vermedi. Galatasaray HDI Sigorta'da Maar, Doğukan Ulu, Patry, Jaeschke, Ahmet Tümer ve Arslan Ekşi gibi oyuncular ilk altıda yer alırken, Hasan Yeşilbudak, Caner Ergül, Can Koç ve Hacı Şahin de oyuna dahil olarak takıma katkı sağladı.
Halkbank cephesinde ise Kaziyski, Ertuğrul Metin, Skolov, Leal, Samet Baltacı ve Ulaş Kıyak ilk altıda mücadele etti. Volkan Döne, Sliwka, Sotola, Emre Tayaz ve Tuna Uzunkol da oyuna dahil olmasına rağmen Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta karşısında istediği performansı sergileyemedi.
Bu sonuçla birlikte Galatasaray HDI Sigorta, finalde Ziraat Bankkart ile şampiyonluk için mücadele edecek. Voleybolseverler, iki güçlü takım arasındaki bu heyecan verici final serisini merakla bekliyor.
**Zeytinburnu'nda Acı Kayıp**
Öte yandan, Zeytinburnu'nda meydana gelen üzücü bir olayda, bir servis şoförü tamir etmek istediği aracın hareket etmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili detaylar henüz netleşmezken, yetkililer soruşturma başlattı.
(https://www.haberturk.com/efeler-ligi-nde-finalin-adi-belli-oldu-3877665-spor)