Adana’da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın: Gökyüzünü Dumanlar Kapladı

Adana'nın Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sabah saatlerinde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek fabrikanın büyük bir bölümünü sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın nedeniyle gökyüzünü yoğun dumanlar kapladı.

Yangının bildirilmesi üzerine bölgeye hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevlere müdahalede bulunuyor. Zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu yangın nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak güvenliği sağladı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, yangının diğer binalara sıçramaması için de yoğun çaba sarf ediyor. Yangın bölgesinde 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bekletiliyor. Olası yaralanmalara karşı sağlık ekipleri, gerekli müdahaleleri yapmak üzere teyakkuz halinde.

Geri dönüşüm fabrikasındaki yangın, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun duman nedeniyle solunum yolu rahatsızlığı olan vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtiliyor. Yetkililer, yangının kontrol altına alınmasının ardından hasar tespit çalışmalarına başlayacak. Yangının çıkış nedeni ve neden olduğu hasar, yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanacak.

Yangınla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları ve güvenlik önlemleri hakkında kamuoyuna düzenli olarak bilgi verilecek. Olay yerindeki çalışmaların ne kadar süreceği ve yangının tamamen kontrol altına alınıp alınmadığı ise merakla bekleniyor.

Kaynak: TRT Haber

Benzer Videolar