İstanbul’da Akıllı Saatin Kurtarma Çabası Sonuçsuz Kaldı: Kalp Krizi Şüphesiyle Hayatını Kaybetti

İstanbul Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 31 yaşındaki Emre Kaya, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Olay, 3 Kasım Pazartesi günü saat 07.11 sıralarında gerçekleşti. DHA'nın haberine göre, Kaya'nın yere yığıldığı ve başını çarptığı belirlendi. İlk incelemeler, ölümün kalp krizi sonucu gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olayın detaylarına göre, Emre Kaya, saat 07.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak nefes darlığı yaşadığını bildirdi. Nabzının durması üzerine kolundaki akıllı saatin acil durum özelliği devreye girerek otomatik olarak 112'yi aradı. Çağrı sırasında konum bilgilerinin de ekiplere iletildiği öğrenildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, Kaya'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Kaya'nın önce oturduğu merdivenden kalktığı, ardından sokağa doğru birkaç adım attığı görülüyor. Bir süre sonra park halindeki bir otomobile tutunan Kaya, aniden yüzüstü yere düşüyor. Görüntülerde, olay anında yolda yürüyen bir kişinin Kaya'yı fark ettiği, ancak bir süre duraksadıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı da görülüyor.

Sağlık ekipleri, ilk belirlemelere göre Kaya'nın aniden rahatsızlanarak yere yığıldığını ve bu sırada başını yere çarparak hayatını kaybettiğini değerlendiriyor. Ölüm nedeninin kesinleşmesi için çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan, Isparta'da kayıp olarak aranan 16 yaşındaki lise öğrencisi Feyza Keskin de akşam saatlerinde boş bir binanın önünde hareketsiz halde bulundu. İHA'nın haberine göre, yapılan incelemede Keskin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Benzer Videolar