İzmir Buca’da Korkunç Cinayet: Koca, Eşini Öldürdü, Zanlı Yakalandı
İzmir'in Buca ilçesi Çamlıpınar Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, bir erkek eşini tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, 44 yaşındaki Çetin Ç. ile eşi 39 yaşındaki Nurcan Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Çetin Ç., eşine silahla ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nurcan Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İki çocuk annesi olan Nurcan Ç.'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, cinayet zanlısı Çetin Ç. olay yerinden kaçtı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda Çetin Ç., Karabağlar ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Polis, cinayetin nedeni ve olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Olayın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u Meclis'te ziyaret etmesi ise gündemdeki diğer bir gelişme olarak kayıtlara geçti.
Bu üzücü olay, kadına yönelik şiddetin ne denli vahim boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürürken, toplumun her kesiminin bu konuda duyarlı olması gerektiği vurgulanıyor.
Haberin kaynağı: Habertürk