Bursa’da Kanlı Hesaplaşma: Avukat Hayatını Kaybetti, Kardeşi Yaralandı

Bursa'da Korkunç Olay: Silahlı Saldırıda Avukat Öldü, Kardeşi Yaralandı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, acı bir sonla noktalandı. Edinilen bilgilere göre, Ağaköy Mahallesi'nde dün saat 17.00 sularında bir depoya düzenlenen saldırıda avukat Hatice Kocaefe hayatını kaybederken, kardeşi Elif Ç. yaralandı. Olayın, alacak verecek meselesinden kaynaklanan bir husumet nedeniyle gerçekleştiği iddia ediliyor.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede, baba ve iki kızının bulunduğu depoya dışarıdan ateş açıldığını belirledi. Kurşunların hedefi olan Elif Ç., bacağından yaralanırken, Hatice Kocaefe ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen avukat Hatice Kocaefe kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İHA'nın haberine göre, yaralı Elif Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için jandarma ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Olay yerinde delil araştırması yapan ekipler, saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın, alacak-verecek meselesinden kaynaklanan bir husumet nedeniyle gerçekleştiği öne sürülüyor. Bu iddia, olayın aydınlatılmasına yönelik yürütülen soruşturmada önemli bir ipucu olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan, magazin dünyasından da bir haber var. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Havuç' karakteriyle tanınan Furkan Kızılay, İstanbul'un yoğun temposundan uzaklaşarak eşi Tutku Yılmaz ile birlikte Sapanca'ya yerleşme kararı aldı. Kızılay çiftinin bu kararı, şehir hayatından uzaklaşarak daha sakin bir yaşam sürme isteğinin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, jandarma ekiplerinin soruşturması devam ediyor. Bursa'daki bu acı olay, toplumda üzüntü yaratırken, yetkililer, faillerin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edileceğini belirtiyor.

Kaynak: Habertürk

Benzer Videolar