Gaziantep FK – Beşiktaş Maçının Hakem Kadrosu Belli Oldu: Abdullah Buğra Taşkınsoy Düdük Çalacak
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında heyecan dorukta! Beşiktaş, bugün saat 20.00'de Gaziantep Stadyumu'nda Gaziantep FK'ya konuk olacak. Bu kritik mücadelede düdük, hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy'un ağzından çıkacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Murat Tuğberk Curbay ve Mustafa Savranlar olacak. Dördüncü hakem olarak Fatih Tokail görev yapacak.
Maçın VAR (Video Yardımcı Hakem) koltuğunda ise deneyimli hakem Ümit Öztürk oturacak. Öztürk'e, AVAR'da (Yardımcı VAR) İbrahim Çağlar Uyarcan eşlik edecek. Bu atamalar, maçın hakem kadrosunu tamamlıyor ve futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma için tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda.
Beşiktaş, ligdeki konumunu güçlendirmek ve galibiyet serisi yakalamak için sahaya çıkacak. Gaziantep FK ise kendi sahasında taraftarının desteğiyle puan veya puanlar kazanmayı hedefliyor. Maçın sonucu, her iki takımın da sezon sonu hedefleri açısından büyük önem taşıyor. Teknik direktörler, taktiksel stratejilerini belirleyerek oyuncularını bu zorlu mücadeleye hazırladı.
Bu arada, futbolun heyecanının yanı sıra doğa da gündemdeki yerini koruyor. Bolu'da, Dünya Doğayı Koruma Birliği'nin (IUCN) Tehdit Altındaki Türler Kırmızı Listesi'nde tehlikeye yakın kategorisinde bulunan Kafkas burunlu engerek yılanı görüntülendi. Bu gelişme, doğal yaşamın korunması gerektiği bilincini bir kez daha hatırlatıyor.
Gaziantep FK - Beşiktaş maçı, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmak için hazırlanıyor. Maçın hakem kadrosu, sahada adil bir oyun sergilenmesi için görev yapacak. Tüm futbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı büyük bir heyecanla bekliyor.
Kaynak: Habertürk