DOLAR 43,6062 0.16%
EURO 51,6027 0.37%
ALTIN 6.942,613,13
BITCOIN 3019734-0.57908%
Mersin

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Doğan’dan Hakem Kararlarına Sert Tepki: ‘Takımı Sahadan Çekmeyi Düşündük’

Doğan’dan Hakem Kararlarına Sert Tepki: ‘Takımı Sahadan Çekmeyi Düşündük’

ABONE OL
14 Eylül 2025 22:25
Doğan’dan Hakem Kararlarına Sert Tepki: ‘Takımı Sahadan Çekmeyi Düşündük’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe’ye 1-0 yenildikleri maçın ardından hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Doğan, açıklamasında, “Bugün takımı sahadan çekmeyi bile düşündük” dedi.

Hakem Kararlarına İtiraz

Doğan, maçtaki hakem kararlarının kabul edilemez olduğunu vurguladı. “Trabzonspor camiası uğraşılacak bir camia değil. Biz gerektiği yerde gerektiği şeyi yaparız.” ifadesini kullandı. Ayrıca, iptal edilen bir golün olduğunu ve bunun akla mantığa sığmadığını bildirdi. “Daha önce böyle bir şey gördünüz mü! Kelimeleri seçerek söylüyorum. İki takım açısından da söylüyorum. Ne Fenerbahçe’nin ne /tag/Trabzonspor/un hakkı yensin. Ama gözümüzün içine baka baka bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Bu olmaz, bunu yaptırmayacağız” şeklinde konuştu.

Kulüpler Birliği Başkanlığından İstifa Düşüncesi

Doğan, maçtan sonra Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa etmeyi düşündüğünü ancak diğer başkanlara haksızlık olacağını düşünerek vazgeçtiğini açıkladı. Bununla birlikte, bu mücadeleyi tüm kulüplerle, özellikle Anadolu takımlarıyla çok daha sert vereceklerini belirtti. “Artık boğazımıza kadar geldi! Bu iş böyle yürümez. Fenerbahçe maçında bir ara takımı sahadan çekmeyi düşündük. Kimsenin kimseye bunu yapmanın hakkı yok.” diye ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.