Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen maden göçüğünde yaralı olarak kurtarılan işçilerden biri hayatını kaybetti. Acıpayam’da bulunan bir krom madeninde yaşanan göçükte, 27 saat sonra kurtarılan 41 yaşındaki Hüseyin Turan, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Bu acı haber, Anadolu Ajansı tarafından duyuruldu.
Karaismailler Mahallesi’ndeki özel krom madeninde 12 Eylül Cuma günü meydana gelen göçük sonucu iki işçi yaralı olarak kurtarılmıştı. Göçük sonrası bölgeye hemen jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Uzun süren kurtarma çalışmaları sonucunda iki işçi enkaz altından çıkarıldı. Fakat, ne yazık ki Turan’ın hayatını kaybetmesiyle acı bir son yaşandı.
Turan’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Denizli Bölge Başkanlığı morguna kaldırıldı. Diğer yaralı işçi Ömer Duran ise aynı hastanede yoğun bakımda tedavi altındadır. Duran’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Olayın yaşandığı Karaismailler Mahallesi’ndeki maden ocağı güvenlik güçleri tarafından incelendi.AFAD ekipleri de olay yerinde incelemelerini sürdürüyor. Ancak, kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği henüz açıklanmadı. Doğrusu, bu konuda detaylı bir araştırma yapılması gerekiyor.
SAVUNMA SANAYİ
4 gün önceEKONOMİ
4 gün önceSAVUNMA SANAYİ
4 gün önceGÜNDEM
4 gün önceSAVUNMA SANAYİ
4 gün önceGÜNDEM
4 gün önce
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
2975 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
619 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
587 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
555 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
539 kez okundu