Connect with us

Genel

Mardin’de Kadın Eşi Tarafından Bıçaklandı

Mardin’de bir kadın, eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüpheli gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Paylaşan

on

Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşanan olayda, 36 yaşındaki Ceylan B., eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay, sabah saatlerinde Nur Mahallesi’ndeki Viyan Veske 2 Apartmanı’nda meydana geldi. İki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Ceylan B., eşi tarafından bıçakla yaralandı.

Acil Müdahale ve Hastaneye Kaldırılma

Yaralanan Ceylan B., kendini evden dışarı atarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Ceylan B.’yi ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede acil ameliyat edilen Ceylan B., yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Gözaltı ve Soruşturma

Olayı gerçekleştiren şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Günümüzde, aile içi şiddet vakaları ne yazık ki sıkça karşılaşılan bir durum. Bu tür olayların önüne geçmek için, toplumsal farkındalığın artırılması ve gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor. Ayrıca, mağdurlara destek sağlanması da oldukça önemli. Bu olay, bir kez daha aile içi şiddetin ciddi sonuçlarına dikkat çekiyor.

Continue Reading
Hemen Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir