Connect with us

Siyaset

Gürsel Tekin, 41 Kişiyi İşten Çıkardı İddialarını Yalanladı

Sözcü Gazetesi’nde yer alan bir habere göre Gürsel Tekin’in İstanbul İl Başkanlığı binasına giriş çıkışını kabul etmeyen 41 personelin iş sözleşmesi feshedildi. Tekin ise iddiaları yalanladı.

Paylaşan

on

Sözcü Gazetesi’nde yer alan bir habere göre, Gürsel Tekin’in İstanbul İl Başkanlığı binasına giriş çıkışını kabul etmeyen 41 personelin iş sözleşmesi feshedildi. Bu iddia, kamuoyunda geniş yankı buldu.

İddia ve Yalanlama

Haberde, 41 personelin işten çıkarıldığının öne sürüldüğü belirtildi. Ancak, Gürsel Tekin bu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı. Tekin, “Emekle oynayanlar, yalanla yol alanlar… Bilin ki yalancının ocağı tütmez. Gerçek, er ya da geç kapınızı çalar” diyerek iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Sosyal Medya Paylaşımı

Tekin’in paylaşımı, iddiaların doğruluğuna dair şüpheleri artırdı. Paylaşımda, yalan söyleyenlerin cezalandırılacağı ve gerçeğin ortaya çıkacağı mesajı verildi. Günümüzde, sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaların önemi oldukça büyük.

Bu gelişmeler, İstanbul İl Başkanlığı’nda yaşananları daha da merak uyandırıcı hale getirdi. Olayın ardındaki gerçeklerin ortaya çıkması için bekleyiş sürüyor. İlginçtir ki, konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Continue Reading
Hemen Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir