Fenerbahçe Opet, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 19. haftasında Beşiktaş BOA’ya konuk olduğu mücadeleden 105-68’lik skorla galip ayrıldı. HT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanan karşılaşmada Sarı-lacivertliler, baştan sona üstün bir oyun sergiledi.
Maç, karşılıklı sayılarla başlarken, ilk 3 dakikada Fenerbahçe Opet 7-4’lük üstünlüğü yakaladı. Ardından oyun kontrolünü eline alan Fenerbahçe, ilk periyodu 28-19 önde tamamladı. İkinci periyotta farkı açan konuk ekip, soyunma odasına 52-37’lik skorla 15 sayı farkla önde girdi.
Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Opet, Alperi Onar’ın son saniye basketiyle farkı 26 sayıya çıkardı ve bu periyodu 78-52 önde tamamladı. Son periyotta da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe, maçın son 5 dakikasına 33 sayılık farkla girdi ve sahadan 105-68 galip ayrıldı.
Fenerbahçe Opet’te Alperi Onar, 24 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Beşiktaş BOA cephesinde ise Fraser 17 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Kadroları:
Beşiktaş BOA: Fraser 17, Fasoula 16, Whitcomb 6, Pelin Bilgiç 5, Meltem Yıldızhan 7, Toure 6, İdil Saçalır 2, Gülşah Duman 3, Özge Özışık, Gizem Sezer, İlayda Güner 6
Fenerbahçe Opet: Sevgi Uzun 11, McBride 8, Şerife Alperi Onar 24, Meesseman 13, Rupert 17, Williams 13, Olcay Çakır Turgut 10, Milic 6, Tuana Ayşegül Vural 3, Meltem Avcı, Ece Erginay
Hakemler: Önder Yılmaz, Sertan Kırklar, Haldun Çoban
Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunan askerlerin görüntüsünü paylaştı.
SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026EKONOMİ
29 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026GÜNDEM
29 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
29 Mart 2026GÜNDEM
29 Mart 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
431 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
403 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
386 kez okundu