DOLAR 43,6407 0.03%
EURO 51,7757 -0.3%
ALTIN 7.080,340,35
BITCOIN 2910335-3.80598%
Mersin
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Hatay’da Yürek Yakan Kayıp: Yağmur Sonrası Su Dolan Temele Düşen İki Kardeş Hayatını Kaybetti
5 okunma

Hatay’da Yürek Yakan Kayıp: Yağmur Sonrası Su Dolan Temele Düşen İki Kardeş Hayatını Kaybetti

ABONE OL
10 Şubat 2026 23:16
Hatay’da Yürek Yakan Kayıp: Yağmur Sonrası Su Dolan Temele Düşen İki Kardeş Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Çamsarı Mahallesi’nde yaşanan acı olay, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Aşırı yağışların ardından ev inşası için kazılan temel, suyla doldu. Bu sırada meydana gelen talihsiz olayda, 5 yaşındaki İsmail Sert ile 6 yaşındaki Ömer Sert kardeşler, su dolu temele düştü.

Olay yerine yakın vatandaşların ihbarı üzerine jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Kardeşleri kurtarmak için zamanla yarışan babaları, çocuklarını sudan çıkarmayı başardı. Ancak ilk müdahalenin ardından Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik kardeşler, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatlarını kaybettiler. Bu acı haber, tüm ilçeyi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Olayın ardından jandarma ekipleri, olayın nedenini ve nasıl meydana geldiğini araştırmak üzere detaylı bir inceleme başlattı. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Bu arada, Ankara’da da siyasi bir gelişme yaşandı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın avukatı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel hakkında tehdit ve hakaret suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Bu gelişme, gündeme farklı bir boyut kazandırdı.

Önemli Not: Bu haber, Habertürk’ten alınmıştır. Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r