Mardin’in Artuklu ilçesi Akıncı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, yürekleri dağladı. Seyir halindeki bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu, otomobilde bulunan iki genç kadın hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kazaya sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neden oldu. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan 26 yaşındaki Melek Durmuş olay yerinde yaşamını yitirirken, Ayşenur Kutukçu (26) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden iki yakın arkadaşın cenazeleri memleketleri Bilecik’e gönderildi.
Ayşenur Kutukçu’nun cenazesi, Bilecik’in Gölpazarı ilçesindeki Çarşı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bahçelievler Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi. Melek Durmuş’un cenazesi ise ikindi namazını müteakip Bilecik merkez İmam Hatip Tatbikat Camii’nden kaldırılarak Pelitözü Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.
Feci kazada yaralanan Muhammed Heja S. (22), Kadir Can S. (24) ve Beyzanur Ç. (26)’nin tedavileri ise hastanede devam ediyor. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
HaberTürk’ün haberine göre, kazada hayatını kaybeden gençlerin yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Kazanın ardından sosyal medyada da başsağlığı mesajları yayınlandı. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.
HaberTürk’ün haberinde ayrıca MHP’den terörsüz Türkiye mesajı, Yargıtay’dan altın paylaşımı kararı, Epstein dosyası, değerli konut kapsamı ve rayiç bedel gibi farklı konulara da değinildi. Ana Haber Bülteni’ni Evren Aydın sundu. Şifre yenileme bağlantısı ve kişisel veri işlenmesiyle ilgili bilgilendirmeler de haberin sonunda yer aldı.
Kaynak: Habertürk
