Bursa’nın tarihi Alemdar Mahallesi’nde bulunan Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde, balık ve av malzemeleri satışı yapılan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin üst katında bulunan eve sıçradı ve büyük bir paniğe yol açtı.
Olay yerine gelen ihbar üzerine, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye erleri, alevleri kontrol altına almak ve söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Aynı zamanda, evde mahsur kalan veya dumandan etkilenen vatandaşlara yardım etmek için de çalışmalar yürütüldü.
Yangın sırasında evde bulunan 5 kişilik aileden 2 kişi, dumandan etkilenerek olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.
Yangın nedeniyle iş yerinde ve evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İş yerinin kullanılamaz hale geldiği, evin ise yangından dolayı kullanılamaz durumda olduğu belirtiliyor. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Olay yeri inceleme ekipleri, yangının kesin çıkış nedenini ve hasar tespit çalışmalarını tamamladıktan sonra kamuoyu ile paylaşacak.
Yetkililer, yangın sonrası bölgede güvenlik önlemleri alırken, vatandaşları da olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. (Kaynak: TRT Haber)
SAVUNMA SANAYİ
9 gün önceEKONOMİ
9 gün önceSAVUNMA SANAYİ
9 gün önceGÜNDEM
9 gün önceSAVUNMA SANAYİ
9 gün önceGÜNDEM
9 gün önce
1
Altın Fiyatları Denge Arayışında: Rekor Sonrası Dalgalanma ve Gelecek Beklentileri
23 kez okundu
2
Türkiye Otomotiv Pazarı Rekor Kırıyor: Yatırımlar Artarak Devam Edecek
23 kez okundu
3
Bakan Uraloğlu’ndan TÜRKSAT GES Değerlendirmesi: Yeşil Enerjiyle Geleceğe Yönelik Önemli Adımlar
19 kez okundu
4
Sigara Salgını: Türkiye’de Her Yıl 100 Bin Kişi Sigaraya Bağlı Nedenlerle Hayatını Kaybediyor
18 kez okundu
5
Sağlık Bakanlığı’ndan Tütünle Mücadelede 1 Milyon Hedefi: Sigara Bırakma Polikliniklerine İlgi Artıyor
17 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.