Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir öğrenci hayatını kaybederken, yedi kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Bahçecik Barajı yakınlarında, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir öğrenci servisi, bir TIR’a arkadan çarptı. İHA’nın haberine göre, kazada serviste bulunan H.K. isimli öğrenci yaşamını yitirdi. Sürücü ile birlikte D.K., H.Ö., M.K., H.İ.Y., Ü.K. ve R.K. ise yaralandı.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden H.K.’nın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Sakarya’nın Karasu ilçesinde cesedi bulunan bir kişinin, İstanbul Sarıyer’den denize açıldığı balıkçı teknesinin batması sonucu boğulduğu değerlendirilen Mustafa Ünlü’ye ait olduğu belirlendi. AA’nın haberine göre, Ünlü’nün kimliğinin tespitiyle birlikte olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.
Bu arada, şifre yenileme işlemleri için e-posta adresi istenmesi ve şifrenin e-posta adresine gönderildiğine dair bir bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, üyelik işlemleri ve kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili bilgilendirmeler de metinde yer aldı. Üyelik Sözleşmesi, Rıza Metni ve Çerez Politikası’nın kabul edildiği belirtildi.
SAVUNMA SANAYİ
9 gün önceEKONOMİ
9 gün önceSAVUNMA SANAYİ
9 gün önceGÜNDEM
9 gün önceSAVUNMA SANAYİ
9 gün önceGÜNDEM
9 gün önce
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3073 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
713 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
686 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
648 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
637 kez okundu