Muğla’nın eşsiz güzellikleriyle ünlü Ölüdeniz bölgesi, iki gün süren kuvvetli yağışların ardından güneşin yüzünü göstermesiyle adeta yeniden doğdu. Kent merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Ölüdeniz’de suyun rengi, güneşin etkisiyle turkuaz mavisine dönerek ziyaretçilerine görsel bir şölen sundu.
Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte, tatilciler ve yerel halk, güzel havayı fırsat bilerek sahillere akın etti. Özellikle Kumburnu Plajı, denize girmek isteyenlerin ve güneşlenmek isteyenlerin uğrak noktası oldu. Sahildeki hareketlilik, bölgedeki turizm sezonunun hareketliliğinin de bir işareti olarak değerlendirildi.
Ölüdeniz’in sembolü haline gelen Babadağ’dan yapılan yamaç paraşütü uçuşları da, güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen macera tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Pilotlar eşliğinde gökyüzüne yükselen adrenalin tutkunları, Ölüdeniz’in eşsiz manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Bu anlar, hem yerli hem de yabancı turistler için unutulmaz anılar biriktirdi. Yamaç paraşütü, Ölüdeniz’in doğal güzelliklerini farklı bir perspektiften deneyimlemek isteyenler için eşsiz bir aktivite sunuyor.
Bölgede tatillerini geçiren turistler, turkuaz renkli denizin ve yemyeşil doğanın keyfini çıkarırken, anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti. Ölüdeniz’in eşsiz manzarası, sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve bölgenin tanıtımına katkı sağladı. Ziyaretçiler, Ölüdeniz’in doğal güzelliklerini ve sunduğu aktiviteleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak, bölgenin popülaritesini artırdı.
Ölüdeniz’deki bu hareketlilik, Muğla’nın turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Bölgedeki esnaf ve işletmeler de, artan ziyaretçi sayısından memnuniyet duyduklarını belirtti. Ölüdeniz, hem doğal güzellikleri hem de sunduğu aktivite çeşitliliği ile her yaştan ve her zevkten ziyaretçiye hitap etmeye devam ediyor. Bölgedeki turizm yetkilileri, ziyaretçilerin güvenliği ve konforu için gerekli önlemleri aldıklarını ve sezon boyunca kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
SAVUNMA SANAYİ
11 gün önceEKONOMİ
11 gün önceSAVUNMA SANAYİ
11 gün önceGÜNDEM
11 gün önceSAVUNMA SANAYİ
11 gün önceGÜNDEM
11 gün önce
1
Altın Fiyatları Denge Arayışında: Rekor Sonrası Dalgalanma ve Gelecek Beklentileri
29 kez okundu
2
Türkiye Otomotiv Pazarı Rekor Kırıyor: Yatırımlar Artarak Devam Edecek
29 kez okundu
3
Bakan Uraloğlu’ndan TÜRKSAT GES Değerlendirmesi: Yeşil Enerjiyle Geleceğe Yönelik Önemli Adımlar
26 kez okundu
4
Sigara Salgını: Türkiye’de Her Yıl 100 Bin Kişi Sigaraya Bağlı Nedenlerle Hayatını Kaybediyor
23 kez okundu
5
Sağlık Bakanlığı’ndan Tütünle Mücadelede 1 Milyon Hedefi: Sigara Bırakma Polikliniklerine İlgi Artıyor
22 kez okundu