DOLAR 43,7339 0.19%
EURO 51,9339 -0.02%
ALTIN 7.075,012,56
BITCOIN 30333720.86135%
Mersin
15°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Liverpool, Brighton’ı 3-0’la Geçerek FA Cup’ta Tur Atladı; Ferdi Kadıoğlu Sahadaydı
10 okunma

Liverpool, Brighton’ı 3-0’la Geçerek FA Cup’ta Tur Atladı; Ferdi Kadıoğlu Sahadaydı

ABONE OL
15 Şubat 2026 01:50
Liverpool, Brighton’ı 3-0’la Geçerek FA Cup’ta Tur Atladı; Ferdi Kadıoğlu Sahadaydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 4. turunda Liverpool, evinde milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu’nun formasını giydiği Brighton & Hove Albion’u ağırladı. Anfield’da oynanan mücadeleyi 3-0’lık skorla kazanan Liverpool, adını bir üst tura yazdırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Liverpool, Brighton kalesinde gol arayışlarına girdi. İlk yarıda aradığı golü bulan ev sahibi ekip, 42. dakikada Curtis Jones’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle ilk yarı Liverpool’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Liverpool, farkı açmak için gol arayışlarına devam etti. 56. dakikada Dominik Szoboszlai’nin attığı golle skor 2-0’a geldi. Maçın 68. dakikasında ise sahneye çıkan Muhammed Salah, penaltıdan attığı golle skoru 3-0’a taşıdı ve galibiyeti perçinledi.

Brighton & Hove Albion’da mücadeleye ilk 11’de başlayan milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, 90 dakika boyunca sahada kaldı. Ancak takımının mağlubiyetine engel olamadı.

Bu sonuçla Liverpool, FA Cup’ta 5. tura yükselirken, Brighton & Hove Albion ise kupaya veda etti.

Manisa’da Yaşanan Acı Olay

Öte yandan, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 83 yaşındaki bir şahıs, tartıştığı 72 yaşındaki eşini yatağında boğazını keserek öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Şifre Yenileme Bilgisi

Şifre yenileme bağlantısını gönderebilmemiz için e-posta adresinize ihtiyacımız var.

Şifreniz eposta@email.com adresine başarıyla gönderildi. Lütfen gelen kutunuzu veya spam (önemsiz) klasörünü kontrol edin.

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir.

“Üye ol” veya “Sosyal Hesap” butonlarından birine basarak Üyelik Sözleşmesi’ni, Rıza Metni’ni, Çerez Politikası’nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.