DOLAR 43,8377 0.16%
EURO 51,7041 0.16%
ALTIN 7.182,082,07
BITCOIN 0%
Mersin
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Olumsuz Hava Koşulları BUDO Seferlerini Vurdu: Birçok Sefer İptal Edildi
13 okunma

Olumsuz Hava Koşulları BUDO Seferlerini Vurdu: Birçok Sefer İptal Edildi

ABONE OL
17 Şubat 2026 23:35
Olumsuz Hava Koşulları BUDO Seferlerini Vurdu: Birçok Sefer İptal Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle yarınki bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. BUDO’nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, deniz ulaşımını etkileyen olumsuz hava şartları nedeniyle yolcuların güvenliği ön planda tutularak seferlerde düzenlemeye gidildi.

İptal Edilen Seferler

Yapılan duyuruya göre, yarın (tarih belirtilmemiş) saat 07.00 ve 09.30’daki Bursa (Mudanya) – İstanbul (Kabataş) seferleri ile saat 08.00 ve 11.30’daki İstanbul (Kabataş) – Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek. Bu güzergahlarda seyahat etmeyi planlayan yolcuların, seyahat planlarını yeniden gözden geçirmeleri veya alternatif ulaşım yollarını değerlendirmeleri önem taşıyor.

Aynı zamanda, olumsuz hava koşulları nedeniyle 09.30’daki Bursa (Mudanya) – Armutlu (İhlas), 10.00’daki Armutlu (İhlas) – İstanbul (Kabataş), 11.30’daki İstanbul (Kabataş) – Armutlu (İhlas) ve 13.00’teki Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya) seferleri de iptal edildi. Bu seferler için bilet alan yolcuların, BUDO yetkililerinden bilgi alarak bilet iadesi veya değişiklik işlemleri hakkında bilgi almaları gerekiyor.

BUDO yetkilileri, yolcuların güvenliği için alınan bu kararların, hava koşullarının elverişsiz olması durumunda devam edebileceğini belirtiyor. Yolcuların, seyahatlerinden önce BUDO’nun resmi internet sitesini veya iletişim kanallarını kontrol ederek güncel sefer bilgilerini takip etmeleri tavsiye ediliyor.

Diğer Haberler

Haberin devamında, Güntay Şimşek’in fotoğraf sergisi ve Airport’taki etkinliklere değinildi. Ancak bu kısımlar, BUDO seferlerinin iptali ile ilgili ana konudan bağımsız olduğu için haberin bu bölümünde detaylandırılmadı. Şifre yenileme ve üyelik işlemleri ile ilgili bilgilendirmeler de haber akışından ayrı tutuldu.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r