Bağcılar’da meydana gelen korkunç bir olayda, 27 yaşındaki Oğuzhan Çöpür, 18 yaşından küçük üç kişi tarafından darbedilen bir çocuğu kurtarmak isterken 6 yerinden bıçaklandı. Olay, 12 Şubat 2026 tarihinde Yıldıztepe Mahallesi’nde gerçekleşti ve güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganların yakalanmasının ardından yaşananlar ise olayın vahametini daha da artırdı.
Olay yerine gelen polis ekipleri, Oğuzhan Çöpür’ün bıçaklandığını tespit etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Çöpür, hayati tehlikeyi atlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, güvenlik kameralarını inceleyerek 18 yaşından küçük üç şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Kasten Yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerden birini tutuklarken, diğer ikisini adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
Oğuzhan Çöpür’ün babası Fevzi Çöpür, yaşadıkları zorlu süreci anlattı. Yaralanma sonrasında hastanede zor bir gün geçirdiklerini belirten Çöpür, daha sonra tehdit mesajları almaya başladıklarını ifade etti. Çocuklarının hayatından endişe duyduğunu dile getiren baba, emniyet güçlerinin yardımlarıyla tehditlerin kaynağını tespit ettiklerini belirtti. Ancak, şüphelilerin arkasında mutlaka destekleyen birileri olduğuna inandığını vurguladı. Çünkü 18 yaş altı kişilerin tek başlarına bu kadar organize olamayacağını düşündüğünü belirtti. Fevzi Çöpür, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Fevzi Çöpür, yaşadıkları travmayı anlatırken, oğlunun hayatta kalmasında kardeşinin yanında olmasının büyük rol oynadığını vurguladı. Çöpür, çocuklarını ne zaman, nasıl eve geleceğini bilememenin korkusunu yaşadığını ve bu durumun aileleri derinden etkilediğini belirtti. Oğlunun gece geç saatlerde kendisini aramasıyla yaşadığı endişeyi dile getiren baba, emniyet güçlerinin olayın peşini bırakmayacağına inandığını ifade etti. Ayrıca, suçluların cezalandırılması gerektiğini ve bu tür olayların toplumda iyilerin kötülerden daha fazla olması gerektiği düşüncesini dile getirdi.
Olay, toplumda vicdan yarası açarken, adalet mekanizmasının nasıl işleyeceği merak konusu. Aile, bu zorlu süreçte adaletin yerini bulmasını ve benzer olayların tekrarlanmamasını umuyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
18 gün önceEKONOMİ
18 gün önceSAVUNMA SANAYİ
18 gün önceGÜNDEM
18 gün önceSAVUNMA SANAYİ
18 gün önceGÜNDEM
18 gün önce
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3327 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
968 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
941 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
901 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
892 kez okundu