Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Gençlerbirliği’ni ağırladı. Maçı tribünden takip edenler arasında Türk futbolunun efsanevi ismi Teknik Direktör Fatih Terim de vardı. Terim’in maça gelişi, futbolseverler için ayrı bir heyecan yarattı.
Fatih Terim, Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Levent Şahin’i ilk resmi maçında yalnız bırakmadı. İkili arasındaki bağ, Türk futbolunda uzun yıllara dayanan bir dostluğun ve işbirliğinin ürünü. Levent Şahin, teknik direktörlük kariyerinde Fatih Terim ile birlikte A Milli Takım, Galatasaray ve Al Shabab gibi önemli kulüplerde çalıştı. Bu birliktelik, Türk futboluna önemli başarılar kazandırdı. Terim’in Şahin’e verdiği destek, futbol dünyasında dayanışmanın ve vefanın güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti.
Fatih Terim’e müsabakada kızı Merve Terim Çetin de eşlik etti. Bu durum, aile bağlarının da futbolun içinde ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Maç boyunca Terim, taraftarlarla da sıcak temaslar kurdu. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmayarak, futbolseverlerin gönlünde taht kurdu. Bu davranış, Terim’in sadece bir teknik direktör değil, aynı zamanda halkla ilişkileri güçlü bir figür olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Eyüpspor-Gençlerbirliği karşılaşması, futbolun sadece bir oyun olmadığını, aynı zamanda dostlukların, vefanın ve aile bağlarının da sahnesi olduğunu bir kez daha gösterdi. Fatih Terim’in maça katılımı ve Levent Şahin’e verdiği destek, bu anlamlı tabloya ayrı bir renk kattı. Maçın skorundan bağımsız olarak, bu anlar Türk futbol tarihinde unutulmazlar arasına girdi.
Kaynak: Habertürk
