Türk Hava Yolları’nın (THY) alt markası AJet, Hollanda’daki ağını genişletiyor. Şirket, Amsterdam’ın ardından Rotterdam’ı da uçuş rotasına ekledi. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan (SAW) kalkan ilk AJet uçağı, Rotterdam The Hague Havalimanı’nda (RTM) havacılık geleneği olarak su takı ile karşılandı. Bu önemli gelişme, Türkiye ile Hollanda arasındaki hava ulaşımına yeni bir soluk getirecek.
Rotterdam seferlerinin başlaması dolayısıyla havalimanında düzenlenen törene, Türkiye Cumhuriyeti Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, Turizm Müşaviri Pınar Bilgen Ermiş, AJet üst yönetimi ve havalimanı yöneticileri katıldı. Törende konuşmalar yapıldı ve yeni hattın her iki ülke için de hayırlı olması temennilerinde bulunuldu. Bu yeni hat, iki şehir arasındaki kültürel ve ticari bağların güçlenmesine de katkı sağlayacak.
AJet, İstanbul (SAW) ile Rotterdam (RTM) arasında haftada dört gün karşılıklı sefer düzenleyecek. Uçuşlar pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri gerçekleştirilecek. Bu frekans, yolculara seyahat planları için geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Yolcular, hem tatil hem de iş seyahatleri için bu yeni hattı tercih edebilecekler.
AJet’in Rotterdam’ı destinasyonlarına eklemesi, şirketin Avrupa’daki büyüme stratejisinin bir parçası. Şirket, uygun fiyatlı uçuşları ve geniş destinasyon ağı ile yolculara konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor. Rotterdam’ın da eklenmesiyle birlikte, AJet’in Hollanda’daki varlığı güçleniyor ve Türk yolculara daha fazla seçenek sunuluyor.
Bu gelişme, Türkiye ile Hollanda arasındaki turizm ve ticaret ilişkileri açısından da önem taşıyor. Yeni seferler, her iki ülkenin vatandaşları arasındaki etkileşimi artıracak ve ekonomik iş birliğine katkıda bulunacak. AJet’in Rotterdam seferlerinin, her iki şehir için de başarılı olması ve yolcu sayısının artması bekleniyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
19 gün önceEKONOMİ
19 gün önceSAVUNMA SANAYİ
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önceSAVUNMA SANAYİ
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önce
1
Togg Bayilik Sistemine Geçiyor: İlk Etapta Beş İl Hedefte
3886 kez okundu
2
Ekonomist Eryılmaz’dan Kritik Piyasa Değerlendirmesi: Borsa İstanbul’da Baskı Sürüyor, Altın ve Gümüşte Dalgalanma Uyarısı
3263 kez okundu
3
Turizm Sektöründe 138 Milyon Lira Ceza
2455 kez okundu
4
BRICS+ Moda Zirvesi: Türk Modasının Küresel Etkisinin Artırılması
1921 kez okundu
5
Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı: Politika Faizi İndirildi
1907 kez okundu