İstanbul Kağıthane’de meydana gelen akıl almaz bir kaza, görenleri hayrete düşürdü. Talatpaşa Mahallesi’nde 6 Kasım Cumartesi günü yaşanan olayda, 48 yaşındaki Savaş D., aracına bindiği sırada geri manevra yapmak isterken şoför bölümünden aşağı düştü. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, araç bu kez de üzerine geldi ve talihsiz adamı duvarla aracın arasına sıkıştırdı.
DHA’nın haberine göre, yaşananlar adeta bir film sahnesini andırıyordu. Kazada yaralanan Savaş D.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kalçasının kırıldığı ve ayaklarının ezildiği öğrenilen Savaş D., ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Olayın görgü tanıklarından esnaf Sedat Polat (36), yaşananları şu sözlerle değerlendirdi: “Türk filmine koysak sinema gibi. Türkiye’de ilk defa canlı bir şey bu örnektir. Bir insanın kendi arabasının altında kalması ne demek.” Polat, kazanın nasıl gerçekleştiğini ise şu şekilde anlattı: “Arabadan adam düştü. Geri gitti araba. Sonra araba ileri gitti. Adamı arabanın altına geri aldı; yani adam kendi arabasının altında kaldı. Biraz saçma, kapı açıktı muhtemelen. Ayağı pedala takıldı; oradan da düşmüş olabilir. Arabaya vurduğu için, araba da süratli olduğu için, gelip otomatik vites olduğu için vites atmış olabilir.”
Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri, olayın dehşet verici boyutunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, Savaş D.’nin araçtan düştüğü ve aracın kontrolsüz bir şekilde hareket ederek kendisine çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor. Kazada ayrıca Ubeydullah S.’ye (26) ait bir araç ile park halindeki başka bir araç ve kaldırımdaki bir elektrik panosu da hasar gördü.
Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak rapor tuttu. Yapılan incelemede, kazaya karışan sürücülerin alkollü olmadığı tespit edildi. Kaza nedeniyle hasar gören araçlar nedeniyle maddi hasar meydana geldiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu arada Antalya’nın Alanya ilçesinde de benzer bir olay yaşandı. Dalgaların yükselmesiyle birlikte sahilde bulunan bir balık lokantasını su bastı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde içeride çalışan kominin dalgaların işletmeye doğru geldiğini gördükten sonra panik halinde kaçtığı anlar yer aldı.
SAVUNMA SANAYİ
19 gün önceEKONOMİ
19 gün önceSAVUNMA SANAYİ
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önceSAVUNMA SANAYİ
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önce
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3340 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
983 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
955 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
915 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
906 kez okundu