Ahlat ilçesinde bir okul müdürü, bilinmeyen bir nedenle girdiği tartışmanın ardından iki okul müdürüne saldırdı. Olay anı, okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
DHA’nın haberine göre, olay 10 gün önce Ahlat ilçesinde bulunan Abdurrahman Gazi İlkokulu ile Saadet Ayber Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple okul müdürü ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, aynı bahçeyi paylaşan diğer okulun müdürü de araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak çabalar sonuçsuz kaldı ve şüpheli, her iki okul müdürüne de saldırdı.
Yaşanan arbede anları, okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin müdürlere yumruk attığı ve tekme savurduğu anlar net bir şekilde görülüyor. Saldırganın şiddet eylemleri, okul koridorlarında ve bahçesinde yaşanan gergin anları gözler önüne serdi. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, saldırganı gözaltına alırken, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.
Olayın nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer soruşturmanın tüm yönleriyle yürütüldüğünü ve kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti. Saldırıda yaralanan okul müdürlerinin sağlık durumları hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Ek Bilgiler:
Bu arada, Meksika’da güvenlik güçlerinin, dünyanın en çok aranan uyuşturucu kaçakçılarından “El Mencho”yu öldürmesinin ardından ülkenin birçok noktasında şiddet olayları patlak verdi. Ancak bu olay ile Ahlat’taki okul müdürlerine yapılan saldırı arasında doğrudan bir bağlantı bulunmamaktadır. Yetkililer, olayların farklı nedenlere dayandığını belirtiyor.
Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte olup, kamuoyuna yeni bilgiler ulaştıkça bilgilendirme yapılacaktır.
SAVUNMA SANAYİ
10 Nisan 2026EKONOMİ
10 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
10 Nisan 2026GÜNDEM
10 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4274 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1942 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1903 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1865 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1860 kez okundu