Ankara istikametine seyir halinde olan Anadolu Otoyolu’nun Erenler ilçesi mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, bölgede ulaşımı felç etti. Çok sayıda aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.
Kaza, sabah saatlerinde yoğun sisin etkili olduğu bölgede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir yolcu otobüsü, bir tır, bir minibüs, bir otomobil ve bir ticari araç olmak üzere 10’dan fazla araç zincirleme kazaya karıştı. Kazanın etkisiyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk etti.
Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekipler, kaza nedeniyle kapanan yolu en kısa sürede trafiğe açmak için yoğun çaba sarf ediyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarırken, kazanın nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kazanın oluş şekli ve nedenlerini araştırıyor. Görgü tanıklarının ifadeleri ve araçlardaki hasar durumları, kazanın sebebinin belirlenmesinde önemli rol oynayacak. Bölgedeki sisin görüş mesafesini düşürmesi ve yol koşullarının elverişsiz olması da kazada etkili olabileceği değerlendiriliyor.
Kazanın ardından otoyolda mahsur kalan sürücüler ve yolcular, ekiplerin çalışmalarını yakından takip ediyor. Yetkililer, vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtiyor. Yolun trafiğe açılmasıyla birlikte, bölgedeki ulaşımın normale dönmesi bekleniyor. Kaza ile ilgili gelişmelerin takip edildiği ve yeni bilgilerin kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.
SAVUNMA SANAYİ
19 gün önceEKONOMİ
19 gün önceSAVUNMA SANAYİ
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önceSAVUNMA SANAYİ
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önce
1
Altın Fiyatları Denge Arayışında: Rekor Sonrası Dalgalanma ve Gelecek Beklentileri
47 kez okundu
2
Türkiye Otomotiv Pazarı Rekor Kırıyor: Yatırımlar Artarak Devam Edecek
43 kez okundu
3
Bakan Uraloğlu’ndan TÜRKSAT GES Değerlendirmesi: Yeşil Enerjiyle Geleceğe Yönelik Önemli Adımlar
37 kez okundu
4
Sigara Salgını: Türkiye’de Her Yıl 100 Bin Kişi Sigaraya Bağlı Nedenlerle Hayatını Kaybediyor
35 kez okundu
5
Sağlık Bakanlığı’ndan Tütünle Mücadelede 1 Milyon Hedefi: Sigara Bırakma Polikliniklerine İlgi Artıyor
35 kez okundu