DOLAR 43,8611 0.05%
EURO 51,6704 -0.1%
ALTIN 7.236,33-1,94
BITCOIN 2786311-3.45434%
Mersin
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara’da Feci Kaza: 14 Yaşındaki Elif Güner Hayatını Kaybetti, Ailesinden Adalet Çağrısı
3 okunma

Ankara’da Feci Kaza: 14 Yaşındaki Elif Güner Hayatını Kaybetti, Ailesinden Adalet Çağrısı

ABONE OL
24 Şubat 2026 08:41
Ankara’da Feci Kaza: 14 Yaşındaki Elif Güner Hayatını Kaybetti, Ailesinden Adalet Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da geçtiğimiz perşembe günü yaşanan trafik kazasında 14 yaşındaki Elif Güner hayatını kaybetti. Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı’ndaki Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önündeki yaya geçidinde meydana gelen kazada, iddialara göre yüksek hızla ve makas atarak ilerleyen Yasin Aloğlu idaresindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif’e çarptı. DHA’nın haberine göre, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen Elif, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Lise 9. sınıf öğrencisi Elif’in vefatı, ailesini ve yakınlarını derin yasa boğdu. Genç kızın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Yasin Aloğlu ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Acılarını dindirmeye çalışan Elif’in anne ve babası, kazanın yaşandığı üst geçitte basın açıklaması yaparak adalet çağrısında bulundu. Baba Dündar Güner, kızının ölüm anına şahit olduğunu belirterek, “İftardan sonra arkadaşları ile kahve içmek istemişler. Lojmandan çıktılar. Bu yaya geçidine geliyorlar. Karşıdaki arkadaşı cüzdanını unutmuş. Onun cüzdanını almak için buradan gelirlerken makas atarak geldiğini gören ve şahit olan kişilerin söylediğine göre bir tane maganda kızıma vuruyor, ciğerimizi koparıyor, yavrumuzu götürüyor. Böyle bir acı yok. Ben bu kadar aciz olduğumu hissedemedim, bilmiyordum. Herkesten önce geldim. Kızımı kanlar içinde gördüm. Can çekişiyormuş. Maalesef kalbi durmuş. Her şeye şahit oldum. Adamı sordum, adam yoktu. Kaçmış muhtemelen. Ama sonradan ‘Tutuklandı’ dediler ama başka hiçbir bilgi bilmiyoruz. Bu olayı gören, şahit olan ve özellikle o şoföre çıkışan, ‘Makas atıp geliyordun ne oldu, ne olmasını bekliyordun’ diyen kişinin bize Allah rızası için ulaşmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anne Tuğba Güner ise, kazaya tanık olanlara ve araçlarında kamera kaydı bulunanlara seslenerek, “Olayı gören, araçlarındaki kamera olan ya da kayıt alanlara bize ulaştırsın. Makas atan arkadaş görmüş, kızmış; bize ulaşsın. Sadece bunu istiyorum. Ciğerimiz yandı. Onların da ciğeri yansın. Melek oldu kızım. Hayalleri yarım kaldı. Sebep olanlar umarım aynı acıyı yaşarlar. O kişi ömür boyu hapiste kalsa da kızım gelmeyecek ama en büyük cezayı almasını istiyorum.” şeklinde konuştu.

Kazanın yaşandığı bölgede daha önce de çok sayıda ölümlü kaza meydana geldiği belirtilirken, yetkililerin bu konuda önlem alması gerektiği vurgulanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.