DOLAR 43,8644 0.05%
EURO 51,7450 0.05%
ALTIN 7.292,54-1,18
BITCOIN 2768834-4.64862%
Mersin
12°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı: Spor Yazarlarından Sert Eleştiriler ve Çözüm Önerileri
1 okunma

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı: Spor Yazarlarından Sert Eleştiriler ve Çözüm Önerileri

ABONE OL
24 Şubat 2026 10:10
Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı: Spor Yazarlarından Sert Eleştiriler ve Çözüm Önerileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile deplasmanda 1-1 berabere kalması, spor yazarlarından sert eleştirilere neden oldu. Maçın ardından konuşan yazarlar, özellikle transfer politikası, teknik direktör tercihleri ve oyun planını hedef aldı. Habertürk’ten İbrahim Yıldız, yönetimin ara transfer döneminde santrafor almamasına ve Kante transferine odaklanmasına tepki gösterdi. Yıldız, Kante’nin performansını yetersiz bularak, “42 milyon Euro çöpe gitti,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, stoper bölgesindeki eksikliklere dikkat çeken Yıldız, bu durumun yönetim ve teknik direktörün beceriksizliği olduğunu savundu.

Sabah’tan Ömer Üründül, teknik direktör Tedesco’nun hatalı tercihler yaptığını belirterek, Talisca’nın santrafor olarak kullanılmasının yanlış olduğunu vurguladı. Üründül, genç santrafora güvenilmemesi durumunda Kerem Aktürkoğlu’nun değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Mert Müldür’ün stoper pozisyonunda oynatılmaması ve Levent’in oyundan çıkarılması gibi kararları da eleştirdi.

Hürriyet’ten Uğur Meleke, Fenerbahçe’nin oyun planını eleştirerek, kanatlarda Nene ve Musaba tercihinin oyun tercihi olduğunu belirtti. Meleke, Fenerbahçe’nin 42 uzun top ve 38 orta denemesi yapmasını yüksek buldu ve hava hakimiyeti yüksek forvetlerin eksikliğine dikkat çekti. Bu oyun tarzının, takımın forvet hattındaki eksiklikleri daha da belirgin hale getirdiğini savundu.

Takvim’den İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe’nin net bir forvete ihtiyacı olduğunu belirterek, orta saha oyuncularıyla her maçın kazanılamayacağını ifade etti. Yağcıoğlu, şampiyonluk yarışında olan bir takımın, rakibinin puan kaybettiği bir haftada galip gelememesini eleştirdi.

Son olarak, Sabah’tan Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa karşısında pozisyon üretmekte zorlandığını ve uzatma anlarında gelen golle öne geçilmesine rağmen skoru koruyamamasını eleştirdi. Çakar, taraftarların büyük hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r