Eski Fenerbahçe’li futbolcu Mesut Özil, HT Spor İstihbarat Şefi Sezgin Gelmez’e özel açıklamalarda bulundu. Kariyerine ve geleceğine dair önemli değerlendirmelerde bulunan Özil, Gazze’deki duruma ilişkin de duygularını dile getirdi.
Gazze’ye Destek Mesajı:
Özil, Gazze’deki yaşananlara duyduğu üzüntüyü belirterek, “Gazzeliler her zaman kalbimizde, gönlümüzde. İsrail orada çok büyük darbelerle, katliam yaparak kardeşlerimizin hayatını, bebeklerin de canını aldı. İnşallah barışı sağlarız diye umut ediyorum. Artık huzur gelsin; yaşadıkları çok feci bir durum. Her zaman dua ediyoruz. Rabbim inşallah bu mübarek Ramazan ayında Gazzeli kardeşlerimizin elinden tutsun ve huzuru bulmalarını nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
Gelecek Planları: Akademi ve Futboldan Uzaklaşma
Profesyonel futbol hayatına bir süre ara veren Özil, teknik direktörlük veya yöneticilik gibi görevler düşünmediğini belirtti. Şu anda futbol dünyasından uzak kalmak istediğini ifade eden Özil, en büyük hedeflerinden birinin akademi kurmak olduğunu vurguladı. Ümraniye’de inşaatına başlanan akademinin 1 sene sonra tamamlanmasını umut ettiğini söyleyen Özil, Türkiye’de altyapı sistemine dikkat çekerek, “Avrupa’daki ülkelere baktığımızda Belçika ve Hollanda’yı birleştirdiğimizde 13 milyon nüfus var. Türkiye’de ise sadece İstanbul’un nüfusu 16 milyon. Burada altyapıda güzel bir sistem kurduğumuzda Avrupa’dan daha yetenekli oyuncular çıkaracağımızı düşünüyorum.” dedi.
Fenerbahçe’ye Şampiyonluk Desteği
Şampiyonluk yarışını değerlendiren Özil, Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansına olan inancını dile getirdi. “Şampiyonluk yarışı heyecanlı geçiyor. Benim umudum, Fenerbahçe’nin keşke son dakikada o golü yememesi ve 3 puanı almasıydı. Üzüldüm. 90+4’te attık, son anda yedik. Fenerbahçeli olarak sinirlendim, üzüldüm. Sezon uzun bir maratondur. Beşiktaş düzeldi, Trabzonspor’u da beğeniyorum. İnşallah bu sene o sene olur; kalbim ve gönlüm Fenerbahçe’den yana. İnşallah Şampiyon oluruz.” şeklinde konuştu.
Futbolu İzlemekten Keyif Alıyorum
Futbolu bıraktıktan sonra daha huzurlu olduğunu belirten Özil, “Futbola baktığımda, ‘Ben bunu daha iyi yapardım’ gibi düşünceler aklımdan geçiyor. Ama ben futbolu bıraktım, huzuru buldum; şu anda daha rahatım. Dışarıdan seyretmek daha keyifli oluyor.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: HT Spor
SAVUNMA SANAYİ
23 gün önceEKONOMİ
23 gün önceSAVUNMA SANAYİ
23 gün önceGÜNDEM
23 gün önceSAVUNMA SANAYİ
23 gün önceGÜNDEM
23 gün önce
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
398 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
360 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
351 kez okundu