Voleybol Efeler Ligi’nin 22. haftasında Spor Toto, Ankara’daki evinde Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Bu önemli galibiyetle birlikte Başkent ekibi, ligdeki galibiyet sayısını 14’e yükseltirken, sarı-kırmızılılar ise sezonun 6. mağlubiyetini tattı.
Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergileyen Spor Toto, özellikle hücum hattındaki etkili oyunuyla dikkat çekti. Takımın deneyimli oyuncuları Ivovic, Mustafa Koç, Herrera ve Camejo, aldıkları sayılarla galibiyette önemli rol oynadılar. Emin Gök ve Muhammed Kaya da sahada etkili performanslar sergilerken, oyuna sonradan dahil olan Beytullah Hatipoğlu ve Melih Sıratça da takıma katkı sağladı.
Galatasaray HDI Sigorta cephesinde ise Doğukan Ulu, Patry, Jaeschke, Ahmet Tümer, Wright ve Gökçen Yüksel gibi önemli oyuncular sahada mücadele etti. Ancak, Spor Toto’nun etkili savunması ve hücumdaki yüksek yüzdesi karşısında istedikleri oyunu sergileyemediler. Maçın ilerleyen bölümlerinde oyuna dahil olan Hasan Yeşilbudak, Caner Ergül, Onur Günaydı, Tatarov ve Can Koç da skora katkı sağlamaya çalıştı ancak mağlubiyeti engelleyemedi.
Maç Kadroları:
Spor Toto: Ivovic, Mustafa Koç, Herrera, Camejo, Emin Gök, Muhammed Kaya (Beytullah Hatipoğlu, Melih Sıratça)
Galatasaray HDI Sigorta: Doğukan Ulu, Patry, Jaeschke, Ahmet Tümer, Wright, Gökçen Yüksel (Hasan Yeşilbudak, Caner Ergül, Onur Günaydı, Tatarov, Can Koç)
Bu sonuçla birlikte Spor Toto, ligdeki iddiasını sürdürürken, Galatasaray HDI Sigorta ise play-off mücadelesi için kalan maçlarda daha dikkatli olmak zorunda. Voleybolseverler, ligin kalan haftalarında takımların performanslarını merakla bekliyor.
Öte yandan, İzmir’in Buca ilçesinde bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, depoya sıçradı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangının kontrol altına alınması ve hasar tespiti çalışmaları devam ediyor.
Kaynak: Habertürk
