Bursa, minik Gökçe Şentürk’ün zamansız vedasıyla yasa boğuldu. Doğuştan kalp hastası olan 7 yaşındaki Gökçe, sömestir tatilinde geçirdiği ameliyatın ardından hayatını kaybetti. Acı haber, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü.
DHA’nın haberine göre, Nilüfer ilçesinde ikamet eden Zeynep ve Sinan Şentürk çiftinin iki çocuğundan biri olan Gökçe, Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisiydi. Minik Gökçe, sömestir tatilini fırsat bilerek İstanbul’da bir ameliyat geçirdi. Ancak ameliyat sonrası Bursa’ya döndüğünde rahatsızlandı ve yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gökçe, hayata gözlerini yumdu.
Gökçe’nin vefatı, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Küçük yaşta hayata veda eden Gökçe’nin anısı, sevenlerinin kalbinde yaşamaya devam edecek.
Öte yandan, aynı habere göre, kesin korunacak hassas alanlar arasında yer alan Tuzla Palas Gölü’nün yüzey alanı, bölgedeki yoğun kar ve yağışların ardından 41 yıl sonra yeniden 30 kilometrekareye ulaştı. Bu gelişme, doğa severler için sevindirici bir haber olarak değerlendirilirken, Gökçe’nin kaybı nedeniyle duyulan üzüntüyü bir kez daha hatırlattı.
Bursa’da yaşanan bu acı olay, toplumun her kesiminden insanın yüreğini dağladı. Minik Gökçe’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
SAVUNMA SANAYİ
27 gün önceEKONOMİ
27 gün önceSAVUNMA SANAYİ
27 gün önceGÜNDEM
27 gün önceSAVUNMA SANAYİ
27 gün önceGÜNDEM
27 gün önce
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3515 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1161 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1133 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1093 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1084 kez okundu